Halloween!

Her får du også noen tips og triks...
Vi gir deg mange gode tips til en vellykket Halloweenfeiring.

Pynt til Halloween
Kanskje skal du arrangere Halloweenfest for ungene i gata, eller invitere venner til voksenfest? Uansett er det gøy å gjøre litt ekstra ut av det i anledning Halloween. Skumle eller makabre effekter, som hekser, skjelett og flaggermus er typisk for denne dagen. Enten i form av kostymer eller pyntegjenstander.

Svarte duker, stearinlys og dempet belysning setter en fin ramme. Svarte eller orange servietter gjør seg også godt. Det finnes en rekke effekter å få kjøpt i butikkene i tiden før Halloween, og du kan legge ut edderkopper i plast, falskt spindelvev, skummelt godteri eller ande grøssende effekter på bordet.
Nille har masse morsomt til Halloween, se mer her:
http://nille.kundeavis.no/
Skjermannonser_Nille_1920x1080px_uke43-44_20192
Utkledning på Halloween

Å kle seg ut på Halloween er noe av det morsomme. Enten du skal kle deg ut som heks, skjelett eller prinsesse er ansiktsmaling eller sminke det som setter prikken over i’en! Husk at de minste kan oppleve kvelden som vel skummel, så tilpass feiringen etter alder. Det er helt greit å kle seg ut som Ole Brum på Halloween.

Det går fint an å lage egne kostymer med enkle midler og litt ansiktsmaling. Eventuellt kan kjøpe kostyme i lekebutikken, i noen klesforretninger og hos butikker som Nille.
Skjermannonser_Nille_1920x1080px_uke43-44_2019