Butikker

Her er en oversikt over vårt varierte butikktilbud. Vi har blant annet et serveringssted fylt med hjemmebakst og kaker produsert på stedet som har blitt et populært møtested her i Valdres.

Vår Eurospar en av landets flotteste dagligvarebutikker (kåret av bransjen selv) og utmerker seg på kundeservice/betjening. Apoteket har rask og god service og lekebutikken er unik på vareutvalg.
Brustad er en snakkis blant hyttefolk når de treffes i Oslo/Bærum, og kanskje du treffer tidligere OL mester på ski, Inger Helene Nybråten, når du er innom G-sport.

Velkomme til en unik og hyggelig handleopplevelse!
Her er en oversikt over vårt varierte butikktilbud. Vårt serveringssted, Lunsjbaren, bugner av hjemmebakst, kaker, lune lunsjretter og deilig kaffe. Et populært møtested her i Valdres for lokale og ferierende.

Vår Eurospar en av landets flotteste dagligvarebutikker (kåret av bransjen selv) og utmerker seg på kundeservice/betjening. De har et bredt utvalg av lokalmat og drikke. Apoteket har rask og god service og hjelper deg gjerne med resepter. 
Vår bokhandel Norli Fagernes, har i tillegg til alt du trenger av bøker og kontorartikler, et stort utvalg av lekere til de minste. Både Lego, brettspill og puslespill til hele familien. Her finner du også kart og lokal skjønnlitteratur.
Brustad er en snakkis blant hyttefolk når de treffes i Oslo/Bærum.
Power Valdres finner du i 2 etg på senteret. De er rå på service og kundebehandling. Anbefales på det sterkeste!

Parkerer du i p-huset, innkjøring fra E16, kommer du rett inn i 3 etg og RUSTA.
Velkommen til en unik og hyggelig handleopplevelse!
Alle
Gaver og interiør
Helse og velvære
Klær og sko
Mat og drikke
Servering
Spesialbutikker