oddenvenn-b1_crop

VELKOMMEN TIL KUNDEKLUBBEN

På FAGERNES  har vi kundeklubb – der kan alle som ønsker over 15 år bli medlem. Vi har mange fornøyde medlemmer i kundeklubben vår som setter pris på å få meldinger fra oss direkte inn på mobilen. Tilbakemelding fra kundene forteller at kupongheftene vi sender ut også er populære. Det er helt gratis å være medlem i kundeklubben og du kan enkelt melde deg ut igjen om du ikke ønsker å fortsette medlemskapet ditt.

Eller send kodeord «FAGERNES » 
til 2242 for å bli medlem.

oddenvenn-b1_crop

HVA FÅR DU SOM MEDLEM AV KUNDEKLUBBEN?

yellowCar

OPPDATER DIN PROFIL

Er du allerede er medlem, men ønsker å gjøre noen endringer på din profil? Kanskje du har byttet email adresse? Det kan du enkelt endre ved å trykke på «Endre medlemskap»
Toppbilde_app_april-juni_1200x600px_3

SLETT DIN PROFIL

Om du ønsker å avslutte medlemskapet, så skal det også være enkelt. Trykk på «Avslutt medlemskap». Du kan også sende kodeord «FAGERNES» til 2242 for å melde deg ut.

LASTE NED APPEN

Om du ønsker å avslutte medlemskapet, så skal det også være enkelt. Trykk på «Avslutt medlemskap». Du kan også sende kodeord «FAGERNES » til 2242 for å melde deg ut.
App_Sotre
Google_Play
Fagernes_Senter_logo_sort

ALLEREDE MEDLEM ?

oddenvenn-b1_crop

DIN PROFIL

På FAGERNES kjopesenter har vi kundeklubb – der kan alle som ønsker over 15 år bli medlem. Vi har mange fornøyde medlemmer i kundeklubben vår som setter pris på å få meldinger fra oss direkte inn på mobilen.

Tilbakemelding fra kundene forteller at kupongheftene vi sender ut også er populære. Det er helt gratis å være medlem i kundeklubben og du kan enkelt melde deg ut igjen om du ikke ønsker å fortsette medlemskapet ditt.